Olen tamperelainen yrittäjä ja toimitusjohtaja, minulla on vuosikymmenten ajalta vankka kokemus liike- ja yritystoiminnasta. Teen taloudellisesti järkeviä päätöksiä tamperelaisten eduksi.

Valtuustossa haluan olla edistämässä päätöksiä, jotka tukevat ja edistävät liike- ja yritystoimintaa Pirkanmaan alueella. Tämä tarkoittaa hyvien liikenneyhteyksien lisäksi huolehtimista siitä, että Tampereen koulutustarjonta on laadukasta ja oppilaitoksista valmistuu osaajia yritysten tarpeisiin sekä työkykyisten ihmisten houkuttelemista Tampereelle, mikä varmistetaan rakentamalla viihtyisiä asuinympäristöjä ja monipuolisia palveluja tarjoamalla.

Johtamani perheyritys on toiminut vuodesta 1969 lähtien Tampereella. Yrittäjyyden kautta minulla on vahva taloudellinen osaaminen ja päätöksentekokykyä myös haasteellisissa tilanteissa. Talouden johtamisen perusperiaatteet ovat samat liiketoiminnassa kuin kuntataloudessa.

Koen olevani palvelutehtävässä. Luonteeltani olen empaattinen ja aidosti kiinnostunut ihmisten hyvinvoinnista. Pidän tärkeänä sitä, että kun päätös on valtuustossa tehty, se hyväksytään ja voimavarat kohdennetaan päätöksen toimeenpanoon. Päätöksen jälkeen ei tule tuhlata aikaa ja resursseja siihen, miten päätös saadaan kumottua tai muuttumaan.

Kasvun, elinvoimaisuuden ja hyvinvoinnin eteen Tampereella tehtävä työ on pitkäjänteistä. Pitkäjänteisen työn osaan. Siihen sitoudun. Sen lupaan.

Palveluksessasi Jussi Kuortti 0400 231947 jussi@kuortti.fi

img_3586img_3779

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s