2 thoughts on “Rajavartioston tulevan päällikön haastattelu

  1. Hei! Te kun olette Tampereen kaupunkiliikenne liikelaitoksen lautakunnan puheenjohtaja, niin pyytäisin selvittämään kyseisen liikelaitoksen tekniikan eli korjaamon työhyvinvoinnin. Minkä takia toimitusjohtaja Pirhonen ei puutu lukuisiin epäkohtiin mikä siellä vallitsee. Ja työntekijöiden pahaan oloon. Tampereen kaupungillahan on olemassa muunmuassa nollatoleranssi kiusaamisen suhteen. Pyytäisin alkajaisiksi tutustuun työterveys pirten työhyvinvointi kyselyyn, kokonaisuudessaan. Toimitusjohtaja Pirhonen esittelee sen varmasti kevyempänä versiona, eli kaikkia vastauksia ei saateta teidän tietoonne. Tunnen että olette enään ainoa joka tähän voi puuttua

    Tykkää

    1. Kiitos viestistä. Olen kanssasi samaa mieltä työhyvinvoinnin merkityksestä liikenteen toimivuudelle sekä kustannustehokkuudelle. Perehdyn kyselyyn ja teen voitavani työhyvinvoinnin eteen. Toivon muilta myös positiivista asennoitumista. Näin saamme yhdessä parhaan tuloksen. Yst JKUO

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s