Ettei totuus unohtuisi. Yrittäjien on aika aktivoitua vaikuttamaan. Ota rennosti. Ota tosissasi. Se on helppoa kuin heinänteko. Sinulle, yrittäjälle, yritteliäälle, tekijälle ja/tai työllistäjälle. 

Meidän yrittäjien ja yrittelijäiden on aika kertoa maailmalle, tässä tapauksessa maakunnalle, että yrittäjyys ja yritteliäisyys on ratkaisu toimeliaisuuteen. Siis parasta tekijälle ja työllistäjälle. Parasta ihmisen elämänhallintaan. Parasta estolääkettä syrjääntymiseen. 

Maakuntavaalit toimitetaan 28.1.2018. Valtuutetut päättävät muun muassa sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisestä maakunnassa. Tule mukaan vaikuttamaan!

Äläkä suotta aristele uutisen painopistettä maakunnan muun muassa-roolista. Yrittäjyys ratkaisee tässäkin, sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisessä. Makoilijat eivät ratkaise mitään. 

Valitettavasti toimettomuuden harmaaseen tilaan on joutunut 350000 suomalaista. Joku jopa tietää luvun oleva 0,5 miljoonaa suomalaista kun  mukaan toimettomiin lasketaan turhakoulutuksesta turhakoulutukseen kulkemaan pakotetut. 

Kun tiedät hyvän ehdokkaan niin pistäppä viestiä Jussille tulemaan. Säädetään ja katsotaan peksit. Kun toimeen tartutaan. 
yst JKUO

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s