Valtakunnan tason liikenneverkkoon liittyvillä haasteilla, haasteilla, jotka saavat just näillä näppäimillä ratkaisunsa, on selvä kiinnite tamperelaisten arkeen. Kiinnite tamperelaisten liikenneverkkoon Tampereella. 

Näkemykseni mukaan vastaavat liikenneverkon toimivuuden kysymykset tulee Tampereella ratkaista. Hämeenkatu on yksi osa ratkaisua. Mutta vain yksi osa ratkaisua. 

Onko katu kiinni vai auki ei ratkaise kummassakaan vaihtoehdossa ongelmaa. Ei ratkaise haastetta vetovoimaisesta kansainvälisesti kiinnostavasta viihtyisästä kaupungista. Kaupungista, jonka talous pyörii oikeinpäin. Ymmärryksen tulee lisääntyä. Toimiva liikenneverkko on kuin toimiva dataverkko. Toimimaton dataverkko on kuin toimimaton liikenneverkko. Aikaa ja tupakkia kuluu. Ja rahaa. Eikä mistään tule ennenpitkää mitään. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s