Jan Vapaavuori kirjoittaa: ”Helsinkiin valitaan vain kerran kaupungin ensimmäinen pormestari. Tämä tekee työstä poikkeuksellisen kiehtovan. Elämme aikaa, jossa kaivataan hötkyilemätöntä vastuunkantoa. Olen käytettävissä, kun Helsingin kokoomus ensi viikolla päättää pormestariehdokkaastaan.”

Onnittelut Vapaavuorelle päätöksestä. Hieno uutinen. Me suomalaiset, koko valtakunta tarvitsee persoonia, jotka eivät hötkyile. Ja kantavat vastuun, muutakin kuin puheissa. Päätöksiä tarvitaan ja päätöksiä tehdään mutta hädällä toimimalla ei hyvää synny. Ei kenellekkään suomalaiselle. Nyt teemme työtä tulevaisuuteen, aikuistuvien tulevien sukupolvien eteen. Suomalainen matkahan jatkuu. 

Tule sinäkin mukaan tekemään työtä hyvän asian eteen. Vielä mahtuu ehdokkaaksi. #kokoomus #ehdollaollaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s