Kiitos Seija kysymyksestä. Eteläpuisto onkin hyvin lähellä meitä monia. 

Mielestäni eteläpuiston alue tulee saattaa järjestykseen ja rakentaa. Kannatan asuinrakentamista keskustaan. Eteläpuisto on lähellä toreja. Toreillahan me viihdytään. Samoin Eteläpuisto on lähellä maaliikenteen solmupisteitä, linja-autoasemaa ja rautatieasemaa. Eteläpuistosta on helppo kulkea jalan tai polkupyörällä linja-autoasemalle ja rautatieasemalle. Minun tietysti pitäisi sanoa, että linja-autoasemalta tai rautatieasemalta on helppo kulkea Eteläpuistoon päin. Noin niinkuin kasvun tueksi. Matkat voidaan aina tehdä taksilla tai autolla. 

Viihtyväksi suunniteltuna, eikä vain suunniteltuna vaan myös viihtyväksi rakennettuna Eteläpuiston tulevat asukkaat tuovat elämää ja toimeentuloa tamperelaisille yrityksille ja liiketoiminnalle. Siis asuinrakentamista kannatan. 

Mielestäni asunrakentaminen Eteläpuistossa on oltava veden läheisyyteen vedoten väljää talojen sijoittelua. Tiiviys voidaan tehdä ylöspäin. Pihatilaa tai puistotilaa tulee olla. Rantakaista tai rantaväylä Hatanpäältä Ratinasta Eteläpuiston kautta Pyynikille ja Pispalaan ja edelleen länteen-etelään tulee mahdollistaa. 

Tässä ihan vallan nopeasti ajatukseni Eteläpuiston suunnitteluun. Mitä itse pitäisit tärkeänä ja haluaisit evästää ensikerran ehdokasta?
http://www.tampere.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaavoitus/asemakaavoitus/etelapuisto.html

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s