Tänään on esitetty suuri uudistus liikenteen kannalta. Liikenteen ja liikkumisen palveluna muutos tulee olemaan ennalta ymmärtämättömän suuri. Se tulee vaikuttamaan meidän lapsiimme. Me aikuiset tuskin pääsemme muuta kuin ratkaisijan rooliin. Mutta meidän on ratkaisu tehtävä. 

Esityksessä aletaan olemaan Suomi-ongelman lähteillä. Huoltosuhde on nykyisin täysin kestämätön. Yksi työmies elättää perheensä lisäksi kymmenen muuta työtä hakevaa tai valtiolla työskentelevää. Ei kenenkään selkänahka sitä kestä. 
Velkaa valtiolle otetaan miljoonavauhdilla joka tunti. 

Tarve on ratkaista vääryys, että verkon käyttäjiltä, siis liikenneverkon käyttäjiltä kerättävä jumalaton määrä rahaa häviää kuin tuhka tuuleen. Ennen sanottiin, että ”sinne ne rahat menee, herrojen persuksiin”. Mihin ne häviää, niin en minä ainakaan tiedä. Mutta häviää johonkin. Ja kuopat maanteissä senkun lisääntyy. 
Isoja päätöksiä ja uutta ajattelutapaa tarvitaan. Sitä kannatan. 

https://youtu.be/3OWFxLqmsHE

”Selvitys lisämateriaaleineen julkaistaan ministeriön verkkosivuilla tiedotustilaisuuden yhteydessä.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s