Tänään on sunnuntai ja ollaan rouvan kanssa mutka täällä Tallinnassa. Aiheena on Odd Fellows seminaariristeily. https://www.dropbox.com/s/fvtnqcxj90lntwo/semi%202017%20fi_ohjelma_final.pdf?dl=0 Päällimmäisenä tietenkin rouvan kasvohoito. Jo sitä varten kannattaa Tallinnaan matkustaa. Vai mitä oot ite mieltä?

Rouva nauttii hoidostaan ja katselen tässä kahvilan ikkunasta kahvikupponen nenän edessä ja mietin maailman variksia. Sillai isä-Raimo piti tapana tuumata kun oli tovi aikaa joka käyttää mielenterveyden eteen. Mielenkiintoista muuten kuinka yksinkertaisesti ihmisellä voi olla hyvä olla. Se olkoon oma aiheensa. 

Alustuksen jälkeen keksin aiheeksi kuntavaalit 2017. Olen lupautunut Tampereella ehdokkaaksi Kokoomus-puolueen listalla. Sitoutumattomana toimien olen sinut itseni kanssa. 

Ensin piti miettiä, onko se kiinnostavaa. Siitä mietinnästä kirjoittelimme joskus viime vuonna kun junailtiin Köpiksestä Växjöön. Tulos oli siis, että on kiinnostavaa. 

Nyt sitten piti miettiä, että menenkö matalalla profiililla vai teenkö trumpit. Se pohdinta on edelleen päällä. Olen innostunut kampanjan tekemisestä ja siitä pitänee ja pitääkin kiittää Kokoomuksen Maggieta. Hänen avullaam sain kontaktin Tia Alanderiin ja sovimme tapaamisissamme, että Tia ottaa kampanjapäällikön pestin. Olen iloinen ja ylpeä. Uskon kuitenkin, että en tee täysiä trumppeja.

Eipä kai tässä vaiheessa muuta kuin eteenpäin tapailemaan tuttavia ja tekemään uutta tuttavuutta. Tartu hiasta kun kohtaamme. Sen koen ihmisyydeksi, kohtaamisemme. Ystävällisessä hengessä toivon, että voin olla avuksi. 

Hyvää pyhäpäivän jatkoa. 

Yst JKUO

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s