Ollaan Sipen kaa junailemassa Kastrupin lentoasemalta Växjöön. Sipee väsyttää kun energiataso on alhaalla. Se onkin tavallista tässä iässä. 

Mutta varsinaisesti piti kirjoittamani tästä blogiin kirjoittamisesta. Havainnoin, että parikin vuotta on mennyt eikä tarinan tarinaa ole tullut. Se on kyllä edesvastuutonta. Toisaalta varmaan myös tavanomaista tälläisillä tavan tallaajilla. Se nyt vaan luomistyö ei ole ominaisinta. Tai voi sen tietty lausua sitenkin, että ratkaisukeskeisyys ja toimeen hanakasti tarttuminen ei mahdollista turhaa turinointia. Eihän tämä kirjoittaminen kuitenkaan turhaa ole. Kirjoittamisen, lukemisen, kokemisen ja eletyn elämän avullahan se oppiminen  tapahtuu. Ja siihen elämän ikäiseen oppimiseen olenkin sitoutunut. Ja meinaan elää mooseksen ikään jos luoja suo. Muussa tapauksessa opin nopeammin. 

Asia varsinaisesti oli, että minulle on mainostettu kunnallisvaalien ehdokasasettelua. Sitä tässä funtsin. Politiikka kun ei ole suinkaan milloinkaan ole ollut lähellä tälläisen tamperelaisen yrittäjän sydäntä. Politiikan mukana tuomat haavat kun tuntuvat kirvelevän vieläkin yhdellä jos toisella höpöttelijällä. Parhaiten olen omat kirvelyt voidellut kun olen kaikin voimin ja taidoin tehnyt sopuja. Ei ole sekään yhtään hyvin onnistunut. Kaukana siintävät ylevät tavoitteet ovat auttaneet jaksamiseen ja kruunanneet pyrkimykset sopuun. 

Mitään päätöstä en ole tehnyt. Saahan sitä funtsia eikös. 

Joka tapauksessa juna kulkee. Tervetuloa mukaan rauhalliseen eteenpäin kulkevaan vaunuun. 

-JKUO

https://youtu.be/uUN5vMIkIeM

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s